Η Εταιρεία

DIMEX A.E. Τα πάντα γύρω από τη συσκευασία

Η DIMEX ξεκίνησε το 1990 ως εμπορική επιχείρηση ειδών οικιακής χρήσης. Χάρη στο όραμα και τη σκληρή δουλειά του ιδρυτή και ιδιοκτήτη της, Σπύρου Δικαίου, η DIMEX σύντομα ξεχώρισε από τον ανταγωνισμό και, χρόνο με το χρόνο, διεύρυνε σταθερά, την γκάμα των ειδών όσο και το πελατολόγιό της.

Σήμερα η DIMEX έχει καθιερωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρίες εισαγωγής και εμπορίας ειδών συσκευασίας και πλαστικών μίας χρήσης στην Ελλαδα.

Με ένα ισχυρό, πανελλαδικό δίκτυο διανομής που καλύπτει όλες τις μεγάλες αλυσίδες Σούπερ Μάρκετ, καθώς και περισσότερους από 2.500 εμπόρους σε όλη τη χώρα.

Με στρατηγικές συμμαχίες με εξειδικευμένους οίκους στο εξωτερικό που διασφαλίζουν υπηρεσίες και προϊόντα ανώτερης ποιότητας.

Με μία ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, που διαρκώς εμπλουτίζεται, για να καλύπτει κάθε ανάγκη για επαγγελματική ή οικιακή χρήση, και απευθύνεται τόσο στην ελληνική όσο και σε ξένες αγορές.

Με σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, συνολικής έκτασης 2.500 τ.μ. που ξεχωρίζουν για την αρτιότητα των υποδομών τους και διευκολύνουν την απρόσκοπτη λειτουργιά της εταιρείας.

Με σήμα κατατεθέν την ξεχωριστή Ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, αλλά και με την εμπιστοσύνη συνεργατών και πελατών, η DIMEX συνεχίζει τη γόνιμη πορεία της με σταθερούς ρυθμούς ανάπτυξης. Και με την ίδια σταθερότητα παραμένει προσηλωμένη στην απόλυτη ικανοποίηση κάθε πελάτη που εμπιστεύεται τα προϊόντα της.